foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Technikum
Technik logistyk (SPECJALNOść WOJSKOWA)
Technik logistyk - KLASA SPORTOWA
Technik fotografii i multimediow
Technik żywienia i usług gastronomicznych
(DIETETYKA)
Branżowa Szkoła I stopnia
Kucharz
Klasa wielozawodowa
(sprzedawca, cukiernik, piekarz, wedliniarz i inne)

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2

w Rydułtowach



Gastronomia

Zapraszamy na stronę klas gastronomicznych

Czytaj więcej

Fotografia

Zapraszamy na stronę fototechników

Czytaj więcej

Handel

Zapraszamy na stronę handlowców, ekonomistów i sprzedawców

Czytaj więcej

Logistyka

Zapraszamy na stronę logistyków

Czytaj więcej

We wtorek 11 grudnia gościliśmy w naszej szkole v-c prezesa Stowarzyszenia Kelnerów Polskich pana Piotra Boreckiego, który profesjonalnie pokazał uczniom klasy 3 Tc kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych filetowanie i flambirowanie owoców i ryb. Uczniowie mogli również sami filetować i flambirować owoce i ryby.
Dziękujemy i prosimy o dalszą współpracę.
Alicja Pawliczek

Copyright © 2019 Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Rydułtowach. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.

2019 Copyright Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Rydułtowach Rights Reserved