21 lutego odbył się w naszej szkole konkurs gastronomiczny: " Desery Walentynkowe".
W zmaganiach wzięli udział uczniowie klasy II Tc, kształcący się w zawodzie technikum żywienia i usług gastronomicznych: Laura Biernat, Zuzanna Nogły, Natalia Fojcik, Łukasz Piontek, Dawid Franiczek, Nikola Glenc, Wiktoria Żydek, Karolina Wolny, Natalia Iwańska oraz uczniowie klasy IIIa: Żaneta Skrzypiec, Karolina Gąska,Mateusz Skupień, Rafał Mucha.

Wyniki konkursu są następujące:

I miejsce: Żaneta Skrzypiec i Karolina Gąska
" Karmelowe love"
II miejsce: Karolina Wolny i Natalia Iwańska
" Różana fantazja"
III miejsce: Nikola Glenc i Wiktoria Żydek
" Fondant czekoladowy z musem truskawkowym w towarzystwie karmelizowanej pomarańczy".

Desery oceniała komisja w składzie: Alicja Pawliczek, Elżbieta Kałużny i Krzysztof Firut.
Wszystkim uczestnikom gratulujemy i zapraszamy na kolejny konkurs.

Alicja Pawliczek i Elżbieta Kałużny