foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Technikum
Technik logistyk (SPECJALNOŚĆ WOJSKOWA)
Technik fotografii i multimediow
Technik żywienia i usług gastronomicznych
(DIETETYKA)
Branżowa Szkoła I stopnia
Klasa wielozawodowa
(kucharz, sprzedawca, cukiernik, piekarz, przetwórca mięsa i inne)

Zespół Szkół Ponadpodstawowych

w Rydułtowach

i monitorowanie nowej podstawy programowej w poszczególnych klasach - przeprowadzenie badania wyników nauczania pod koniec I semestru roku szkolnego 2014/2015r.

 

klasa

Zawód/kwalifikacja

Część egzaminu

nauczyciel

data

IV Ta

Technik handlowiec

część teoretyczna

Renata Sładek,

16.12.04r.

część praktyczna

Hanna Topol

3.12.04r.

Technik ekonomista

część teoretyczna

Małgorzata Staniczek-Warzecha

3.12.04r.

część praktyczna

Małgorzata Staniczek-Warzecha

10.12.04r.

IV Tb

Technik żywienia
 i gospodarstwa domowego

część teoretyczna

Iwona Wrożyna

10.12.04r.

część praktyczna

Alicja Pawliczek

15.01.2015r.

Technik organizacji usług gastronomicznych

część teoretyczna

Małgorzata Janecka, Iwona Wrożyna

12.12.2014r.

część praktyczna

Małgorzata Janecka

21.01.2015r.

III T

T. 6

Sporządzanie potraw

i napojów

część teoretyczna

Małgosia Janecka

13.01.2015r.

część praktyczna

Elżbieta Kałużny, Alicja Pawliczek

21.01.2015r.

III a

T. 6

Sporządzanie potraw

i napojów

część teoretyczna

Sławomira Szuman

14.01.2015r.

część praktyczna

Alicja Pawliczek

27.01.2015r.

III b

A.18

Prowadzenie sprzedaży

część teoretyczna

Hanna Topol

8.01.2015r.

część praktyczna

M. Staniczek Warzecha ,R. Sładek

9.01.2015r.

 
Copyright © 2020 Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Rydułtowach. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.

2020 Copyright Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Rydułtowach Rights Reserved